Close
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 36 of 36
  1. #21
    Member Epic_Wink's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by Kylesickone View Post
    -redacted-
    The proper grammar is real. I mean, who uses 'whilst' properly these days?

    I feel these servers would have less problems if we just had NS2+ installed. We don't need NS2stats or Shine admin to play the game, right? AFAIK, 6-minute vote concedes and pregame+ are the only major things being used from the extraneous mods, and they're not important.

  2. #22
    Administrator Seb's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    954
    This needs no explanation. Please keep this discussion civil and on topic or it will be locked.
    AusNS2 Admin, CDT Member

  3. #23
    Your not going to Lock my thread are you seb cant you just remove them from this discussion

  4. #24
    Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    ⎩~~ <)))>< ~~⎭
    Posts
    48
    plz no lockerino

  5. #25
    Stop shitting up Oozle's server thread.

    Keep posts on topic please.

  6. #26
    The Map Change issue that is currently on the server oozle, is pretty similar to the Unknown Worlds case logged on the forums in the below link.

    It is intermittent but mostly generated through the map change function/or new map vote.

    Forums call it a 'Segmentation Fault Crash' but i wouldn't know.... what do your logs say?

    http://forums.unknownworlds.com/disc...-on-map-change

  7. #27
    Nothing in the logs.

  8. #28
    Quote Originally Posted by lucas2616 View Post
    Nothing in the logs.
    So according to the server, it's not faulting, or stopping, or crashing at all?

    Is that from NS2 Logs, or from the VM's logs? or both?

    Maybe the server has low resource allocation, perhaps with Caching. So maybe it needs to reboot after map changes (if a certain amount of shit has been dropped in the memory???) I'd say removing some mods like Pregame, may actually solve the issue.

    Worth a test at least.

  9. #29
    From the NS2 logs:
    Downloading mods
    Client disconnected (60.241.98.149) Timeout
    Client disconnected (139.216.204.154) Timeout
    Client disconnected (110.23.55.220) Timeout
    Client disconnected (101.174.6.217) Timeout
    Client disconnected (58.173.176.155) Timeout
    Client disconnected (120.146.189.51) Timeout
    Client disconnected (124.180.252.214) Timeout
    Client disconnected (175.32.1.13) Timeout
    Client disconnected (123.2.11.187) Timeout
    Client disconnected (58.160.153.29) Timeout
    Finished downloading and installing mods

    NS2 logs are pretty terrible, there isn't really any useful infomation other than it seems like the server isn't crashing, but is unable to connect to the clients.

    I removed ShineExtraPlugins, which contains PregamePlus, custom spawns and a few other plugins that i don't think were being used.

    Let me know if it crashes again and i'll try removing Badges+.

  10. #30
    Quote Originally Posted by lucas2616 View Post
    From the NS2 logs:
    Downloading mods
    Client disconnected (60.241.98.149) Timeout
    Client disconnected (139.216.204.154) Timeout
    Client disconnected (110.23.55.220) Timeout
    Client disconnected (101.174.6.217) Timeout
    Client disconnected (58.173.176.155) Timeout
    Client disconnected (120.146.189.51) Timeout
    Client disconnected (124.180.252.214) Timeout
    Client disconnected (175.32.1.13) Timeout
    Client disconnected (123.2.11.187) Timeout
    Client disconnected (58.160.153.29) Timeout
    Finished downloading and installing mods

    NS2 logs are pretty terrible, there isn't really any useful infomation other than it seems like the server isn't crashing, but is unable to connect to the clients.

    I removed ShineExtraPlugins, which contains PregamePlus, custom spawns and a few other plugins that i don't think were being used.

    Let me know if it crashes again and i'll try removing Badges+.
    Sure, Sounds Good.

  11. #31
    That didn't work. I've removed Badges+ as well now.

  12. #32
    Hey guys i think have fixed the map change problem and i have put badges plus back on and have paid for extra cpu Priority which will make it run lots smoother

  13. #33
    Okay so i seen my Pug server has not been getting used for over 10 days so i have changed it to a ns2 classic mod server its running with out any errors so if you wanna play some classic ns1 on a ns2 server go right ahead look forward to seeing you there

    Name: Oozle's Natural Selection Server Classic Mod
    Connection Info: 119.252.190.151:27015

  14. #34
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Perth, WA
    Posts
    593
    Hmm yeah there's usually only 1 server being played on when I try play on the weekends...
    The Flying Fish: "i think i gave you a compliment actually"

  15. #35
    Yeah thats seems to be the case atm so i have cancelled the pug server and just going to keep my public one if that doesnt get used with in next 3 weeks then i will cancel that as well cause no point me paying for a server that no one plays on now seems like everyone only wants to play on scatter server so no point me keeping mine

  16. #36
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Perth, WA
    Posts
    593
    Thanks Oozle
    The Flying Fish: "i think i gave you a compliment actually"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •