Announcement

Collapse
No announcement yet.

when you login on the frontpage

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • when you login on the frontpage

    it gives you a 404 because it redirects you to ausns2.org/forum not ausns2.org/forum.php

  • #2
    Hmm, i'm unable to reproduce this one. Is it happening reliably and with exactly those steps?

    Comment


    • #3
      lmao, it happened 100% of the time until right now when i tried to reproduce it so um. who the fuck knows, i'll take a screen shot and tell you what i did if it happens again

      Comment


      • #4
        This is happening for me as well. I think it is related to using the old link to http://www.ausns2.org/forum/ and then logging in from there. Another issue with using the old link is it will not show you as logged in, even though your details are saved.

        Spider - http://steamcommunity.com/id/aaspider

        Comment


        • #5
          This should now be fixed.

          Technical answer:

          As we knew people would have the ausns2.org/forum link bookmarked, we left an htaccess 301 redirect in to direct that link to ausns2.org/forum.php. Unfortunately, this rule wasn't matching when there was a trailing slash, ie: ausns2.org/forum/

          I've fixed it up so that should redirect properly now too.

          Comment


          • #6
            Great! Thanks Taz.
            Spider - http://steamcommunity.com/id/aaspider

            Comment

            Working...
            X