Announcement

Collapse
No announcement yet.

Forum pages loading really slowly

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Forum pages loading really slowly

    Title, took me 2 minutes to make this post

  • #2
    There seems to be a routing issue somewhere, traces show traffic going to the US before coming back to VentraIP. We've taken it up with them.

    Comment


    • #3
      Pinging ausns2.org [103.9.170.87] with 32 bytes of data:
      Reply from 103.9.170.87: bytes=32 time=217ms TTL=57
      Reply from 103.9.170.87: bytes=32 time=210ms TTL=57
      Reply from 103.9.170.87: bytes=32 time=208ms TTL=57
      Reply from 103.9.170.87: bytes=32 time=208ms TTL=57

      Ping statistics for 103.9.170.87:
      Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
      Approximate round trip times in milli-seconds:
      Minimum = 208ms, Maximum = 217ms, Average = 210ms
      Tracing route to ausns2.org [103.9.170.87]
      over a maximum of 30 hops:

      1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.2.1
      2 17 ms 16 ms 16 ms cbr-trn-nor-bras2-lo-20.tpgi.com.au [10.20.20.66]
      3 37 ms 36 ms 39 ms syd-nxg-men-crt2-ge-2-1-2.tpgi.com.au [202.7.171.25]
      4 216 ms 216 ms 216 ms hagg-04-xe-0-2-0.ptld.twtelecom.net [66.193.45.5]
      5 215 ms 254 ms 215 ms sjc1-pr1-xe-0-2-0-0.us.twtelecom.net [66.192.251.170]
      6 220 ms 216 ms 216 ms xe-0.equinix.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net [206.223.116.12]
      7 252 ms 225 ms 227 ms ae-7.r20.snjsca04.us.bb.gin.ntt.net [129.250.5.52]
      8 227 ms 236 ms 229 ms ae-4.r21.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.6.10]
      9 234 ms 234 ms 234 ms ae-2.r05.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.5.86]
      10 234 ms 231 ms 231 ms xe-0-2-0-0.r05.lsanca03.us.ce.gin.ntt.net [129.250.200.54]
      11 230 ms 227 ms 231 ms 192.184.8.2
      12 241 ms 240 ms 239 ms 208.64.120.69
      13 231 ms 236 ms 241 ms blacklotus.as45638.net.au [208.64.122.74]
      14 209 ms 208 ms 208 ms ge-0-1-40-1-syd.as45638.net.au [112.140.177.253]
      15 212 ms 208 ms 209 ms c2s1-2e-syd.hosting-services.net.au [103.9.170.87]

      Trace complete.
      4 char minimum when I used quotes...
      Last edited by Ghosthree3; 22-09-2013, 07:20 PM. Reason: Double post because forums slow OP

      Comment


      • #4
        It could just be a TPG issue, is anyone else effected by the issue?

        Comment


        • #5
          moi. affeting all the tabs, not just teh forumz.

          - - - Updated - - -

          moi. affeting all the tabs, not just teh forumz.

          Comment


          • #6
            UWE Forums are fine.

            - - - Updated - - -

            UWE Forums are fine.

            Comment


            • #7
              I'm loading slowly as well.
              AusNS2 Admin, CDT Member

              Comment


              • #8
                Same here

                - - - Updated - - -

                Same here
                Support ongoing NS2 development! Join the Reinforcement Program: http://www.naturalselection2.com/reinforced/

                Comment


                • #9
                  Seems to be better for me right now.
                  AusNS2 Admin, CDT Member

                  Comment


                  • #10
                    Yep, improved.

                    30 ping now instead of 210.

                    Comment


                    • #11
                      Yep, seems fixed to me. Traces looking better too.

                      Comment

                      Working...
                      X